50 nyanser av henne

Om sanningen ska fram...vill du ligga med mig då?

Kategori: Allmänt

Män är kåta. konstant. I kön i livsmedelsaffären, på bion, i soffan, i hissen, på gymmet. De är alltid kåta. Okontrollerat kåta. De tänker med kuken och har inga som helst känslor. De blir aldrig kära och kan tänka sig att stoppa kuken i vilket hål som helst, när som helst och var som helst. Bara de får komma litegrann. Djur!
Inte? 
 
Och kvinnor? Vi har sex för män. Vi klär oss på ett sätt som väcker deras uppmärksamhet, allt för lite bekräftelse. På något sätt förväntar vi inte oss inte kompllimanger för hur vi är som personer. Om inte annat räcker det med ytlig beröm om vårt val av kläder eller smink. Får vi en komplimang för våra ögon eller läppar öppnar männen upp dörren för oss att falla i trans och förälskelse. För vi blir kära. Direkt. Sen går vi hem och har sex. För männen skull. Även om det är förbannat dåligt sex som gör mer ont än någonting annat. Men kom ihåg män kan inte kontrollera sig! Vi fick alla fall sex, han ville ha sex med mig! Just i den stunden glömmer vi att han lika bra kunde haft sex med ett träd. Han är ju man och konstant kåt. Men han sa ju att jag hade fina ögon så jag måste betytt någonting. För nu är vi kära. Bara så att ni vet. 
 
Och sen när det är dags att gå hem, för någon av dem. Då ska kvinnan under sitt euforiska tillstånd och förälskelse känna lite skuld över att hon ändå släppte till. Hon hade gett ett mycket mer seiöst, intressnat och spännande intryck om hon bara hållit hårt i trosorna och viskat: "en annan dag baby". 
Då hade mannen legat där med sin kulspruta till kön och troligen fått tillfredställa sig själv. För han måste ju komma lite. 
 
Kvinnor är inte djur. Inte i sängkammaren. Eller jo. Vi är strandlagda fiskar. Som legat lite förlänge och till och med slutat sprattla. Männen får bestämma. Mysigt när han bestämmer vad vi ska göra. Det gör ont! På något mysigt sätt, han tar ju i mig. 
 
Är inte någonting jävligt fel? På alla håll och kanter!
 
Sex ska vara fantastiskt! Alla gånger! Alltid! - vi ska alla fall försöka. Självklart passar vi olika bra med varandra. Så är det alltid i alla former av relationer. Men avsluta aldrig en akt och bara var nöjd om du inte ens försökt. Sex är någonting av det bästa som det finns! Är du säker i dig själv som en sexuell varelse kommer du inte att använda det som ett sätt att bekräfta dig. Du kommer inte att ha sex med vem som helst. Inte hur som helst. Det finns väl ingenting sexigare än att se någon komma? Komma påriktigt! Om du kan njuta av det, då har ni troligen haft en bra stund tillsammans. Grattis!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Mycket mycket mycket bra skrivet! Som vanligt!! :) <3

    2013-03-19 | 09:41:13
  • Ania säger:

    Anonym??? Jag skrev ju mitt namn!!! :@

    2013-03-19 | 09:42:15

Kommentera inlägget här: